Torsdag 6 augusti

Nyklippt! Här kommer bilder:






Onsdag 5 augusti

Hej!
Lite komiskt att jag bara verkar skriva på onsdagar :P Men men, idag har jag jobbat och sen vart på nordby med Louise och Angelica :) Vi kolla kläder, och var och hälsade på Alex som råkar jobba i en leksaksaffär :p Mycket underhållande ;D

Sen var jag, Louise, Angelica, Josefine, Tony och en till som jag inte vet vad han heter på park och åt mat :)

Dom flesta har säkert hört om min roliga dag i fredags, inte ett dugg. En tant, hon som det alltid brukar handla om, fick världens utbrott, och slog mig, skrek och bråka! och jag blev arg och skrek tillbaka typ att hon skulle gå in på sitt rum.
Hon: Jaa, det ska jag!
hon rör inte på sig
Jag irriterat: Men gör det då!

Haha :p Men sen när jag väl kom därifrån en liiiiten stund, satte jag mej ner och började grina och hyperventilera^^ Så kan det gå. Sen hjälpte sjuksköterskan till, så det ordnade sig till slut.

På kvällen kom iaf syrran, var så lycklig :D Vi tog det rätt lugnt på fredagen, båda hade jobbat och så. Jag visade Solbo för henne, och sen var vi hemma och såg på vänner och så :) På lördagen åkte vi till Nordby :) mycket nordby blir det när man bor här kan jag säga :p Vi shoppade en hel del kläder, och så fick det bli taxi tillbaka, för att busstider är så störda ibland. Iaf, kom vi in till strömstad och gick på bio, Sommaren med Göran :) Sen drack vi vin och var ute en sväng på Pråmen ;) På söndag sov vi länge, och sen gick vi en sväng till stan och fikade :) sen kom mamma och pappa och hämtade oss, så jag var med en sväng till åmål, och träffade Johanna, Rosa, Joanna och Maria :) Var jättekul, så länge sen! 
 
Har inga bilder på datorn, så får lägga in det nån annan gång, om jag orkar :p

Hejs / Sara

RSS 2.0